Inner Freedom Technique Event

Zo kom je af van onderdrukte spanning en emotie zonder een duur traject bij een therapeut! 

Zo kom je af van onderdrukte spanning en emotie zonder een duur traject bij een therapeut! 

Dit is geen quick-fix. Om van je spanningsproblematiek af te komen, is inzet vereist. Er bestaat geen magische pil om in één klap van al je onderdrukte spanning af te komen. Je zal er zelf stappen voor moeten zetten. Maar als jij bereid bent om te doen wat nodig is om je leven positief te transformeren dan kan dit één van de belangrijkste berichten zijn die je ooit leest.

Mijn Tempel organiseert op 2 december een live event in Haarlem waar jij de kans krijgt Inner Freedom Technique te leren én te ervaren onder professionele begeleiding. Het event vindt plaats op een mooie lichte locatie met uitzicht op het water. Daarnaast is de locatie uitstekend bereikbaar met het OV en kan je voor de deur gratis parkeren. 
Aanmelden - IFT Event
Haarlem - 2 december
Aanmelden - IFT Event Haarlem - 2 december
Wil jij graag bij het IFT-Event zijn? Klik op de onderstaande knop om je aan te melden!
  • Let op: Beperkt aantal plaatsen
"In de relatief korte tijd dat ik met Mijn Tempel aan de slag ben heb ik veel geleerd." - Quinty
Als jij af wilt komen van de spanning in je lijf en je hoofd zodat je weer écht kan genieten van je leven lees dan even verder...
In mijn eigen jarenlange worsteling met onderdrukte emoties en spanning heb ik alle registers opengetrokken om tot een oplossing te komen. Na vrijwel alles geprobeerd te hebben, van ademwerk tot therapie tot Zen meditatie kwam ik erachter wat voor technieken écht veel impact hebben. Deze technieken zijn lichaamseigen en stimuleren het zelf genezend mechanisme van het lichaam. Door deze technieken te bundelen kwam mijn methode tot stand; Inner Freedom Technique (IFT). 
Handig om te weten:
  • De groepsgrootte is relatief klein (max 8 personen) zodat je veiligheid en persoonlijke aandacht gewaarborgd is. 
  • ​De sessie word gedaan onder begeleiding van zorgvuldig geselecteerde muziek die ondersteund bij het loslaten van oude spanning. 
  • ​Je krijgt van ons alle tools die je nodig hebt om los te laten wat jou belemmerd in jouw levensvreugde. 
  • Het IFT event in Haarlem is een mooie mogelijkheid om eens persoonlijk kennis te maken met mij en het team.
Ben jij op zoek naar een bewezen manier om spanning los te laten? Klik dan op de onderstaande button om je direct aan te melden!
Het event in Haarlem op 2 december ziet er als volgt uit:

10:00-10:15: Inloop

Je kunt alvast kennismaken met het team en een kopje thee drinken met andere deelnemers. Zo ben je al een beetje op je gemak voordat we gaan beginnen met het evenement.

10:15-11:00: Uitleg IFT 

Door de duidelijke instructies weet je precies hoe de techniek werkt, waarom het werkt en wat je tijdens de sessie kan tegenkomen. Na de uitleg weet je precies hoe het proces werkt en wat jij zelf kan doen om zo effectief mogelijk te ontladen. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

11:00-12:30: IFT sessie onder begeleiding van ons team

Een diepgaande IFT sessie onder begeleiding van mij en mijn team ervaren begeleiders. Je krijgt veel persoonlijke aandacht waardoor je lichaam wordt uitgenodigd om op een diep niveau oude spanning en emotie los te laten. Daarnaast wordt je meegenomen in de groepsenergie wat vaak ook voor verdieping van het proces zorgt.

12:30-13:30: Nabespreken en rustig aan weer huiswaarts

Een moment om even na te genieten van de sessie en eventueel je ervaringen te delen met ons of de andere deelnemers. Daarna sluiten we af en kan je huiswaarts.
Wie is de trainer van het IFT event?
Thomas Boots

Coach en Eigenaar bij MijnTempel

“Ik was ongezond, ontevreden en gestrest. Vanuit deze staat ontstond een verlangen om te ontdekken hoe het anders kan. Hoe ik met mijzelf om kan gaan zodat ik meer ontspannen en gelukkig zou worden. Hier heb ik mijzelf een groot deel van mijn leven op gestort. Ik heb hiervoor de mens in al zijn facetten uitgebreid onderzocht. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Uit mijn bevindingen is de Inner Freedom Technique ontstaan. Deze techniek wil ik met zoveel mogelijk mensen delen. Omdat ik vind dat weten hoe jouw eigen systeem werkt een geboorterecht is. Net als het volledig kunnen genieten van het leven."

Ik ontmoet je graag.
Thomas Boots

Relevante ervaring:

- Voormalig wedstrijdbokser
- Fitness trainer (Fitvak!, Overload T.O.P trainer)
- Holistische lifestyle coach (ICF geaccrediteerd, Chek institute)
- Bokscoach (NOC*NSF, Nederlandse Boksbond)
- Grondige kennis over voeding en hormonen (Personal Hormonal Profiling)
- Grondige kennis over blessurepreventie/bestrijding (FMS, Mylogenics)
- Mindset coach (NLP, Compassionate Inquiry, meditatietrainer, hypnose)
- Grondige kennis over energiewerk en proceswerk (ademwerk, stressrelease, sjamanisme, zelfonderzoek)

Hoe ziet een IFT sessie eruit? 
Enkele woorden van onze klanten
"Ik heb meegedaan aan de live-sessie om nieuwe manieren te leren om spanning los te laten. Dit is zeker gelukt. Het evenement had een fijne sfeer waardoor ik mijzelf makkelijk kon ontspannen. De begeleiding zorgde ervoor dat ik de hele tijd op mijn gemak was en zo diep het proces in kon gaan. Het was ook een mooie ervaring om dit proces te ondergaan in een groep van gelijk gestemde."

- Tiuri
"Al een tijd ben ik bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en na het luisteren van de podcast van Thomas was mijn interesse gewekt over de methode. De sfeer tijdens de sessie was heel relaxed en ik heb mij erg veilig gevoeld. Naarmate de sessie vorderde raakte mijn hoofd helemaal leeg. Dat is een onwijs lekker gevoel omdat ik normaal gesproken altijd in mijn hoofd zit."

- Koen
"Ik ben samen met mijn zoon naar de sessie gekomen met de intentie om iets leuks en leerzaams te gaan doen. Wat mij tijdens de sessie heeft verrast is hoe bewegelijk mijn lichaam was tijdens het proces. Ik “moest” gewoon meebewegen met mijn fysieke impulsen en de fijne muziek die opstond.

De begeleiding was betrokken maar gaf mij de ruimte om mijn lijf totaal te volgen en zo onderdrukte spanning los te laten. Ik voelde mij na de sessie een stuk energieker, lichter en opgeruimder."

- Helga
"Ik heb deelgenomen aan het live-evenement om erachter te komen waar ik nog spanning vasthield en mijzelf in het dagelijks leven belemmer. De technieken tijdens de sessie waren voor mij nieuw en gaven mij een verassende manier om de spanning los te laten waar ik eerder niet bij kon. De begeleiding tijdens de sessie zorgde ervoor dat ik mij ontspannen en veilig heb gevoeld tijdens het hele proces. De sessie heb ik ervaren als een cadeau aan mijzelf en liet mij zien hoe belangrijk het is om spanning te (h)erkennen. Met als verassing dat het proces van loslaten een proces blijkt te zijn waar je enorm van kan genieten."

- Patrick
Klik op de onderstaande knop om deel te nemen aan het IFT event!
De investering om deel te nemen aan dit exclusieve Inner Freedom Technique event is 97 euro. Na registratie via onderstaande knop nemen wij binnen één werkdag contact met je op en krijg je alle aanvullende informatie die je nodig hebt. Heb je het event bijgewoond en ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Laat het ons dan weten en dan krijg je je geld terug.
© 2023 MijnTempel